Ga naar Jonas Brothers

Vanwege planningsproblemen wordt het concert van Jonas Brothers in Sportpaleis Antwerpen, voorzien op 8 juni 2024, verplaatst naar 1 oktober 2024. Aangekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.

Jonas Brothers: FIVE ALBUMS. ONE NIGHT.

Jonas Brothers: FIVE ALBUMS. ONE NIGHT.

di 01 okt. 2024
Antwerpen

Deuren open: 18:30

 

Jonas Brothers geven volgende week het startschot van hun nieuwe tour in het Yankee Stadium in New York en trekken er in 2024 mee naar Europa, Australië en Nieuw-Zeeland! Met 90 shows in 20 landen én elke avond vijf albums live met alle hits uit hun hele catalogus is het een must see voor Jonas Brothers-fans wereldwijd. Nick, Joe en Kevin komen met de ‘Jonas Brothers: FIVE ALBUMS. ONE NIGHT.’ tour naar het Sportpaleis in Antwerpen.

 
Hun nieuwste plaat ‘The Album’ met hitsingles "Waffle House" en "Wings" kwam in mei 2023 uit en werd geproduceerd door Jon Bellion [Justin Bieber, Maroon 5, Halsey]. Het luidde een nieuw tijdperk in voor Jonas Brothers. Op 30 januari 2023 onthulde de band hun eigen ster op de Hollywood Walk of Fame. Onlangs bundelde het trio hun krachten met producer Ryan Tedder en K-popband TOMORROW X TOGETHER op het zomers klinkende "Do It Like That". 


Met hun #1 single "Sucker" van het ‘Happiness Begins‘ album en eigen documentaire ‘Chasing Happiness’ op zak verkochten Jonas Brothers in februari 2020 instant de Lotto Arena in Antwerpen uit. De single "Sucker"werd bekroond met 5x platina en een #1 debuut in Billboard's Hot 100.

 

En ook Mimi Webb is van de partij! De 23-jarige singersongwriter uit Engeland bracht vorig jaar haar eerste studioalbum uit en is goed op weg om dé nieuwe popqueen te worden. Met hits als “Good Without” en “House On Fire” zullen je longen gegarandeerd goed opgewarmd zijn voor het nostalgische optreden van broers Joe, Nick en Kevin!

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Nieuw

    General onsale*

VIP-Pakketten

Artiesten aanwezig op dit evenement

Toegang voor rolstoelgebruikers

In de zaal zijn plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers en eventuele begeleider(s). Deze plaatsen kan je reserveren via het contactformulier of op het nummer +32 (0)3 400 00 34, van maandag tot en met vrijdag van 9 uur tot 12 uur en van 13 uur tot 17.30 uur.