Ga naar Olivia Rodrigo

Olivia Rodrigo – GUTS world tour

Olivia Rodrigo – GUTS world tour

wo 22 mei 2024
Antwerpen

Deuren open: 18:30

 

UPDATE: De voorverkoop voor Olivia Rodrigo's GUTS world tour is nu afgelopen. De ticketverkoop voor het grote publiek start donderdag 28 september om 15 uur.

 

Superster Olivia Rodrigo komt naar België! Met haar gloednieuwe album ‘GUTS’ en gigantische hits als “drivers license” en “good 4 u” onder de arm, trekt ze de wereld rond. Op woensdag 22 mei 2024 staat Olivia Rodrigo in het Sportpaleis, in het gezelschap van special guest Remi Wolf.

 

Na haar doorbraak met debuutsingle “drivers license” scoorde Olivia Rodrigo de ene na de andere wereldhit, wist ze maar liefst drie Grammy Awards te verzilveren én werd ze uitgeroepen tot entertainer van het jaar (Time, 2021) en vrouw van het jaar (Billboard, 2022). Nu staat de 20-jarige artieste met haar nieuwste single “vampire” op de eerste plaats van de Official Singles Chart in het Verenigd Koninkrijk. Het is al haar derde nummer 1-hit en dat maakt van Rodrigo de vrouwelijke artieste met de meeste nummer 1-hits in dit decennium. Haar nieuwe album ‘GUTS’ kwam vorige week uit en wordt onthaald met uitstekende reviews.

 

Belangrijk! Om toegang te krijgen tot de ticketverkoop moet je op voorhand registreren! Dat kan vanaf nu tot zondag 17 september om 23u. Zodra de registratie is afgesloten en de data werden geverifieerd, zullen fans op random basis geselecteerd worden om een code te ontvangen die toegang geeft tot de verkoop die start op donderdag 21 september om 15u. Een code is echter geen garantie op tickets.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Nieuw

    General onsale*

VIP-Pakketten

Niet gevonden wat je zocht?

Selecteer een andere datum

Artiesten aanwezig op dit evenement

Toegang voor rolstoelgebruikers

In de zaal zijn plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers en eventuele begeleider(s). Deze plaatsen kan je reserveren via het contactformulier of op het nummer +32 (0)3 400 00 34, van maandag tot en met vrijdag van 9 uur tot 12 uur en van 13 uur tot 17.30 uur.