Ga naar Bruce Springsteen and The E Street Band

KLIK HIER voor alle praktische info over dit concert.

Bruce Springsteen and The E Street Band: 2024 World Tour

Bruce Springsteen and The E Street Band: 2024 World Tour

di 02 jul. 2024
Werchter


(31/10/2023)

Bruce Springsteen and The E Street Band komen terug naar België. In het kader van de 2024 World Tour staan ze op dinsdag 2 juli in het Festivalpark in Werchter.

Bruce Springsteen and The E Street Band brachten ‘the greatest show on earth’ (Billboard) naar Europa afgelopen zomer. In 2024 keren ze langs de grootste poort terug naar het continent voor een nieuwe reeks van 22 stadion shows. De tournee start op 5 mei in Cardiff (Wales). Springsteen en The E Street Band brengen de 2024 World Tour ook naar Noord-Ierland, Ierland, Engeland, Frankrijk, Tsjechië, Italië, Spanje, Nederland, België, Duitsland, Denemarken, Finland, Zweden en Noorwegen. Afsluiten doen ze in het Londense Wembley stadion op 25 juli.

Afgelopen zomer verkochten Springsteen and The E Street Band meer dan 1,6 miljoen tickets tijdens het Europese luik van hun 2023 Tour die bestempeld wordt als één van de beste uit hun carrière. De Europese tournee werd met lovende recensies overladen in elk van de 14 landen die werden aangedaan. In België waren Bruce Springsteen and The E Street Band headliner van een -in een recordtempo- uitverkochte TW Classic 2023.

Bij hun terugkeer in de VS aan het einde van de zomer, werd de eerste Amerikaanse stadion show in zeven jaar van Springsteen and the E Street Band, in Chicago’s Wrigley Field, de hemel ingeprezen. Rolling Stone beschreef de drie ‘homecoming’ shows in het MetLife Stadium in New Jersey tijdens het Labor Day weekend als ‘een vreugdevolle gebeurtenis waar niemand zin had om afscheid te nemen’.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • General onsale*
    Uitverkocht
  • Wachtlijst
    Uitverkocht

Artiesten aanwezig op dit evenement