Ga naar Deep Purple

Deep Purple = 1 More Time Tour

Deep Purple = 1 More Time Tour

ma 28 okt. 2024
Brussels

Deuren open: 18:30


Legendes blijven eeuwig bestaan, en Deep Purple is er zo één! 2024 wordt een uitzonderlijk jaar voor de Britse band, met hun indrukwekkende ‘=1 More Time Tour’. Nadat de iconische band eerder werd aangekondigd op Graspop Metal Meeting deze zomer, voegen ze nu eveneens een indoor datum in België aan hun tourschema toe, en wel op 28 oktober in Vorst Nationaal!
 
Deep Purple maakt deel uit van de heilige drievuldigheid van de Britse hardrock, samen met Black Sabbath en Led Zeppelin. Na een ongelooflijke carrière van bijna zes decennia aan muziek, tweeëntwintig krachtige albums en een eindeloze lijst van tijdloze wereldwijde hits, heeft Deep Purple besloten om de Brusselse rocktempel opnieuw te veroveren! Samen met special guests Jefferson Starship zal Deep Purple op 28 oktober Vorst Nationaal op zijn grondvesten doen daveren, tot grote vreugde van hun vele fans!

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Nieuw

    General onsale*

VIP-Pakketten

Niet gevonden wat je zocht?

Selecteer een andere datum

Artiesten aanwezig op dit evenement

Toegang voor rolstoelgebruikers

In de zaal zijn plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers en eventuele begeleider(s). Deze plaatsen kan je reserveren via het contactformulier of op het nummer +32 (0)3 400 00 34, van maandag tot en met vrijdag van 9 uur tot 12 uur en van 13 uur tot 17.30 uur.