Ga naar Froukje

Froukje

Froukje

do 31 okt. 2024
Antwerpen

Lotto Arena | Antwerpen

Deuren open: 18:30

Popsensatie Froukje is klaar voor de volgende stap! Haar clubshows in De Roma en Ancienne Belgique dit voorjaar waren in een mum van tijd uitverkocht en de afgelopen maanden werkte ze met hart en ziel aan haar langverwachte debuutalbum 'Noodzakelijk Verdriet'. Met dat schitterende album onder de arm is Froukje klaar om arena’s te veroveren! Op donderdag 31 oktober zal ze optreden in de Lotto Arena in Antwerpen. Tickets zijn te koop vanaf donderdag 25 januari om 10u.

 

In 2020 breekt Froukje door met haar hit "Ik Wil Dansen" en werd ze meteen benoemd tot een van de meest veelbelovende Nederlandstalige popartiesten. Haar EP’s 'Licht en Donker' (2021) en 'Uitzinnig' (2022) werden lovend onthaald en ontvingen meerdere 5-sterrenrecensies. Met een indrukwekkend jaar achter de rug belooft Froukje ook in 2024 weer groots uit te pakken. Afgelopen zomer was ze te zien op de hoofdpodia van onder andere Down The Rabbit Hole, Lowlands, Pukkelpop en Rock Werchter, en wist ze een uitverkochte clubtour te realiseren. Haar nieuwste album ‘Noodzakelijk Verdriet’ kwam afgelopen vrijdag op nummer 1 binnen in de Ultratop met indrukwekkende tracks zoals “Als Ik God Was”, “Naar Het Licht” en “Houden Van Mij”. Met haar kwetsbare en pakkende nummers over verdriet en maatschappelijke thema's heeft Froukje de harten van de Nederlandstalige muziekliefhebbers veroverd.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Nieuw

    General onsale*

Niet gevonden wat je zocht?

Selecteer een andere datum

Artiesten aanwezig op dit evenement

Toegang voor rolstoelgebruikers

In de zaal zijn plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers en eventuele begeleider(s). Deze plaatsen kan je reserveren via het contactformulier of op het nummer +32 (0)3 400 00 34, van maandag tot en met vrijdag van 9 uur tot 12 uur en van 13 uur tot 17.30 uur.