Ga naar Justin Timberlake

Justin Timberlake – The Forget Tomorrow World Tour

Justin Timberlake – The Forget Tomorrow World Tour

zo 04 aug. 2024
Antwerpen

Deuren open: 18:30

Wegens enorm grote belangstelling voegt muzikant, acteur en entertainer Justin Timberlake een tweede show in Antwerpen toe aan het Europese en UK luik van zijn grootse The Forget Tomorrow World Tour. De tournee, die door Live Nation geproduced wordt, houdt halt in Polen, Duitsland, België, het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Denemarken, Zweden en Frankrijk. Justin Timberlake staat op zaterdag 3 augustus én zondag 4 augustus in het Sportpaleis in Antwerpen. De ticketverkoop voor het net toegevoegde extra concert start op vrijdag 8 maart om 10 uur via livenation.be.

 

De komende tournee telt nu 67 speeldata en loopt vanaf april tot december. In Noord-Amerika zijn reeds 22 concerten uitverkocht. Goed voor meer dan 550.000 verkochte tickets.

 

Timberlake zal zijn immens populaire hits brengen maar ook songs uit zijn komende album 'Everything I Thought It Was', zoals 'Selfish' - nu al goed voor 57 miljoen streams en 14 miljoen YouTube views- ​ en de nieuwste single 'Drown'. Het nieuwe album komt uit op 15 maart.

 

Justin Timberlake is een bijzonder veelzijdig entertainer, artiest, producer, songschrijver en acteur. Doorheen zijn carrière verkocht hij reeds 54 miljoen albums en 63 miljoen singles en nog eens 70 miljoen daarbovenop als leadzanger van *NSYNC. Justin heeft 10 GRAMMY awards gewonnen, in verschillende genres, voor zijn solo albums 'Man of the Woods', 'The 20/20 Experience', 'FutureSex/LoveSounds', en debuut 'Justified' maar ook voor zijn collabs met Jay-Z. ​ De teller audio- en videostreams staat wereldwijd op 23 miljard. Als stemacteur speelt hij mee in de TROLLS animatiefilms. De wereldhit 'Can't Stop The Feeling', uit TROLLS werd genomineerd voor 'Best Original Song' voor de Academy Awards in 2017.Ook vandaag brengt Justin Timberlake een gloednieuwe track 'Drown' uit via RCA Records. Het nummer werd geschreven door Timberlake, Louis Bell (Taylor Swift, Post Malone), Henry Walter, Amy Allen en Kenyon Dixon. De productie was in handen van Timberlake, Louis Bell en Cirkut (Maroon 5, The Weeknd). 

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Nieuw

    General onsale*

VIP-Pakketten

Niet gevonden wat je zocht?

Selecteer een andere datum

Artiesten aanwezig op dit evenement

Toegang voor rolstoelgebruikers

In de zaal zijn plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers en eventuele begeleider(s). Deze plaatsen kan je reserveren via het contactformulier of op het nummer +32 (0)3 400 00 34, van maandag tot en met vrijdag van 9 uur tot 12 uur en van 13 uur tot 17.30 uur.