Ga naar Moby

Moby: 25 Years Of Play

Moby: 25 Years Of Play

za 21 sep. 2024
Antwerpen

Deuren open: 18:30


Geen “Porcelain” meer, wel zilver voor ‘Play’ van Moby! Het iconische, meest verkochte electroalbum ooit viert dit jaar zijn 25ste verjaardag. Hoog tijd voor een exclusieve tournee, met een stop op zaterdag 21 september 2024 in het Sportpaleis in Antwerpen. Bovenop zijn greatest hits, trakteert Moby ook op nieuwe muziek uit het album 'always centered at night', dat verschijnt op 14 juni.

Moby – de artiestennaam van Richard Melville Hall – is een veelgeprezen muzikant, singer-songwriter en producer, met een carrière van meer dan drie decennia op de teller. Hij staat wereldwijd bekend om zijn grensverleggende muziekstijl, die genres overstijgt, en kon zo miljoenen fans verzamelen. Met iconische albums zoals ‘Play’ en ‘18’ wist hij de elektronische muziekscene voorgoed te veranderen.

“It's been over 10 years since I've toured, but someone reminded me that 2024 is the 25th anniversary of the release of ‘Play,’ so it seemed like it might not be the worst idea to do a short European tour to commemorate and celebrate. The show will feature well-known songs from ‘Play,’ but also a bunch of audience favorites.” - Moby
Naast zijn muzikale carrière staat Moby ook bekend om zijn inzet voor het milieu en sociale rechtvaardigheid. Komen dansen in het Sportpaleis doe je met een extra goed gevoel, want Moby schenkt de volledige opbrengst van deze tour aan Europese dierenrechtenorganisaties.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • General onsale*
    Uitverkocht
  • Mastercard Preferred
    Uitverkocht
  • Nieuw

    Wachtlijst

Artiesten aanwezig op dit evenement

Extra eventinformatie

Ga als VIP naar een evenement in het Sportpaleis. Bekijk hier alle VIP Experiences.

Heb je nog andere vragen? Check de veelgestelde vragen of neem contact op.

Toegang voor rolstoelgebruikers

In de zaal zijn plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers en eventuele begeleider(s). Deze plaatsen kan je reserveren via het contactformulier of op het nummer +32 (0)3 400 00 34, van maandag tot en met vrijdag van 9 uur tot 12 uur en van 13 uur tot 17.30 uur.