Ga naar The Pretenders

The Pretenders concert dat oorspronkelijk gepland stond voor 30 maart 2024 is verplaatst naar zaterdag 14 september 2024. Gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.

---

De Europese tourdata van The Pretenders in maart worden helaas uitgesteld. Nieuwe data worden binnenkort aangekondigd. De fans die in het bezit zijn van tickets voor het concert in OM op 30 maart zullen persoonlijk gecontacteerd worden. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.

The Pretenders

The Pretenders

za 14 sep. 2024
Liege

OM Concerts | Liege

(26/02/2024)

 

The Pretenders concert dat oorspronkelijk gepland stond voor 30 maart 2024 is verplaatst naar zaterdag 14 september 2024. Gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.

 

Geko tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. 

(08/12/2023)

 

 

Let’s rock! De mythische band uit de eighties triomfeerde in 2023 nog met twee uitverkochte shows in De Roma, en bracht met ‘Relentless’ een sterke twaalfde plaat uit, gedragen door de single “Let The Sun Come In”. The Pretenders komen ook in 2024 naar België, dit keer voor een concert op zaterdag 30 maart in de Luikse concertzaal OM!

 

Meer rock’n’roll dan Chrissie Hynde zal je ze niet snel vinden. Ze was ooit kledingverkoopster en schreef nog voor de New Musical Express (NME), verhuisde in de jaren ’70 naar Parijs, speelde in meerdere punkrockbands, werd achtergrondzangeres bij Chris Spedding en volgde de tournees van The Clash op de voet, tot ze zich begon toe te leggen op het schrijven van haar eigen nummers. In 1979 lanceerde ze met de debuutplaat ‘The Pretenders’ de band met dezelfde naam. Die werd meteen een icoon en hét model voor de perfecte rockband, met een stevige dosis charisma, een sterk karakter en een neus voor onweerstaanbare hits. “Brass In Pocket” is de eerste uit een lange rij markante songs: “Kid”, “Back on the Chain Gang”, “Don’t Get Me Wrong” en natuurlijk “I’ll Stand By You” en “2000 Miles” die hymnes van de jaren ’80 werden. The Pretenders rijgen de internationale tournees aan elkaar, verkopen miljoenen platen en laten een blijvende indruk na op de rockgeschiedenis. Met ons land heeft de groep een speciale band. Of het nu op de festivals is (Rock Werchter, TW Classic, Werchter Boutique) of tijdens een zaalconcert: de Belgische fans zijn altijd op de afspraak. Voor het eerst komen The Pretenders nu, met nieuw werk en hun grootste hits, naar Luik. Afspraak op 30 maart in OM!

Tickets momenteel niet beschikbaar.

Probeer het later nog eens.

Niet gevonden wat je zocht?

Selecteer een andere datum

Artiesten aanwezig op dit evenement