Ga naar Hollow Coves

Hollow Coves: Nothing to Lose Tour

Hollow Coves: Nothing to Lose Tour

ma 09 sep. 2024
Antwerpen

Trix | Antwerpen

Deuren open: 19:30

 

Laat je meeslepen op de gelukzalige muziekgolven van indiefolkband Hollow Coves. Na hun uitverkochte show in Ancienne Belgique vorige maand, keert de band binnenkort al terug naar België! Op maandag 9 september stellen ze met trots hun gloednieuwe album 'Nothing to Lose' voor in Trix in Antwerpen en op maandag 16 september is ook Cactus Club in Brugge aan de beurt. 

 

Hollow Coves werd geboren in 2013. Ryan Henderson en Matt Carins leerden elkaar kennen door hun gemeenschappelijke liefde voor muziek tijdens hun studies in Brisbane, Australië. Ryan en Matt doen beiden gelijkwaardig dienst als zangers en songwriters en wisselen de rol van leadzanger af. Het lied zelf en de positieve boodschap die het brengt primeert altijd voor zangers. Als tegenpolen die elkaar aantrekken, vormt Ryans gevoel voor detail als klassiek geschoolde pianist een perfecte aanvulling op Matts meer ontspannen surfer vibes. Deze yin en yang situatie zorgt ervoor dat ze soms complexe muzikale ideeën kunnen omzetten in poëtische eenvoud. De liedjes van Hollow Coves voelen daardoor heel gewichtloos en luchtig aan.

Hun langverwachte nieuwe album 'Nothing to Lose' lieten ze in maart van dit jaar op de wereld los. Het is weer een prachtig en uniek album, vol eerlijke en kwetsbare parels gecombineerd met hoopvolle lyrics. Kom met gesloten ogen meegenieten van de laid back vibes van Hollow Coves op 9 september in Trix en op 16 september in Cactus Club!

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Nieuw

    General onsale*

Niet gevonden wat je zocht?

Selecteer een andere datum

Artiesten aanwezig op dit evenement