Ga naar Thirty Seconds To Mars

Thirty Seconds to Mars - Seasons

Thirty Seconds to Mars - Seasons

wo 12 jun. 2024
Brussels

Deuren open: 18:30


Na het beklimmen van de Empire State Building in New York vandaag, kondigde Oscarwinnaar Jared Leto vanaf de top van dit iconische gebouw de start aan van de monumentale Seasons 2024 World Tour van Thirty Seconds to Mars! De Amerikaanse band gaat op tournee door Latijns-Amerika, Europa, Noord-Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland. En er is goed nieuws voor de Belgische fans: de legendarische band staat op 12 juni in Vorst Nationaal!

 

Sinds hun debuutalbum uit 2002 veroorzaakt Thirty Seconds to Mars hysterie overal waar ze komen. Ze verzamelden al heel wat gouden en platina platen, internationale nominaties en prijzen. Ze brachten tot nu toe al zes eclectische albums uit, even opwindend als krachtig, variërend van progressieve rock tot post-grunge en post-hardcore. Leiders van de band zijn Jared Leto, unaniem geprezen voor zijn stem, podiumprésence en charismatische persoonlijkheid, en zijn broer Shannon. Hun muzikaal oeuvre is even succesvol en innoverend als hun liveshows waarmee ze de wereld afreizen. Afgelopen september onthulde de band ‘It's The End Of The World But It's A Beautiful Day’, vijf jaar na hun laatste album ‘America’. Dit zesde album weerspiegelt perfect hun verlangen om te experimenteren en ontdekken. Terwijl ze trouw blijven aan hun alternatieve rockstijl, wagen ze zich met succes aan meer elektronische popgeluiden en klinken ze moderner dan ooit. Thirty Seconds to Mars nodigt je dus uit voor een avond vol hits en nieuwe muziek op 12 juni in Vorst Nationaal! Noteer het in je agenda!

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Nieuw

    General onsale*

VIP-Pakketten

Artiesten aanwezig op dit evenement

Toegang voor rolstoelgebruikers

In de zaal zijn plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers en eventuele begeleider(s). Deze plaatsen kan je reserveren via het contactformulier of op het nummer +32 (0)3 400 00 34, van maandag tot en met vrijdag van 9 uur tot 12 uur en van 13 uur tot 17.30 uur.