Ga naar Dogstar

DOGSTAR: Somewhere Between The Power Lines and Palm Trees Tour

DOGSTAR: Somewhere Between The Power Lines and Palm Trees Tour

ma 03 jun. 2024
Antwerpen

Trix | Antwerpen

Deuren open: 19:30


Na meer dan twintig jaar afwezigheid is DOGSTAR helemaal klaar voor een comeback, met een nieuw album en een bijhorende tournee. Op maandag 3 juni brengt het LA-based rocktrio - bestaande uit gitarist en zanger Bret Domrose, drummer Rob Mailhouse en bassist Keanu Reeves - hun ‘Somewhere Between The Power Lines and Palm Trees Tour’ naar Trix in Antwerpen.

DOGSTAR is in 2024 nog steeds de typische Zuid-Californische rockband die ze altijd al waren. Ze brengen doordringende muziek die letterlijk afkomstig is van ‘Somewhere Between The Power Lines and Palm Trees’, de naam van hun nieuwe album dat op 6 oktober 2023 uitkwam.

“The way this record came together was nothing short of magical for us. The fun, the passion and the friendship shines through on these recordings and hopefully the variety of emotions will connect and resonate with everyone the way they do for us.” - DOGSTAR

DOGSTAR werd in 1991 geboren als een groep vrienden die samenkwam in hun garage en ervan droomde om samen wat muziek te maken. Nu, meer dan dertig jaar later, hebben Domrose, Mailhouse en Reeves opnieuw de tijd genomen om een resem nieuwe songs te maken, die perfect weerspiegelen wie ze vandaag de dag zijn als artiesten. De officiële terugkeer van het rocktrio kwam er in mei 2023 met hun eerste liveoptreden op het BottleRock Napa Valley festival, waar ze een set brachten die zowel bij fans als critici in de smaak viel. In juli 2023 brachten ze hun leadsingle “Everything Turns Around” uit, meteen ook de kick-of van hun ‘Somewhere Between The Power Lines and Palm Trees Tour’. Afspraak op 3 juni 2024 in Trix voor een nu al memorabele comeback!

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • General onsale*
    Uitverkocht
  • Nieuw

    Wachtlijst

VIP-Pakketten

Artiesten aanwezig op dit evenement