Ga naar Janet Jackson

Janet Jackson: Together Again

Janet Jackson: Together Again

do 03 okt. 2024
Antwerpen


Janet Jackson is volledig klaar voor een reünie met haar Belgische fans. Op donderdag 3 oktober houdt ze met haar ‘Together Again’ tour halt in het Sportpaleis in Antwerpen. Wyclef Jean komt mee als special guest. Verwacht je aan een onvergetelijke show vol greatest hits.

Janet Jackson startte op jonge leeftijd aan haar muzikale carrière en staat intussen meer dan 50 jaar op het podium. Tijdens haar ‘Together Again’ tour viert Janet Jackson niet enkel dit gouden jubileum, maar ook de verjaardagen van twee van haar meest iconische albums. ‘The Velvet Rope’ behaalde intussen ruim de leeftijd van 25 jaar. ‘Janet’ werd meer dan 30 jaar geleden uitgebracht. Beide albums brachten vele hits voort, waaronder "Together Again", "That's The Way Love Goes" en "Got 'Til It's Gone". Mis je kans niet om de vijfvoudig GRAMMY Award-winnende artiest en lid van de Rock and Roll Hall of Fame live aan het werk te zien.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Nieuw

    General onsale*
  • Mastercard Preferred

VIP-Pakketten

Artiesten aanwezig op dit evenement

Extra eventinformatie

Ga je liever als VIP of met een groep van meer dan 20 personen? Dat kan!

Heb je nog andere vragen? Check de veelgestelde vragen of neem contact op.

Toegang voor rolstoelgebruikers

In de zaal zijn plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers en eventuele begeleider(s). Deze plaatsen kan je reserveren via het contactformulier of op het nummer +32 (0)3 400 00 34, van maandag tot en met vrijdag van 9 uur tot 12 uur en van 13 uur tot 17.30 uur.