Ga naar Goldband

Goldband

Goldband

vr 06 dec. 2024
Antwerpen

Deuren open: 18:30


Dit is een noodgeval! Waar blijft die f*cking ambulance om ons zo snel mogelijk richting het Sportpaleis te voeren? Want op vrijdag 6 december gaat Goldband het Sportpaleis in Antwerpen volledig met de grond gelijk maken tijdens hun grootste concert ooit!

Goldband was in 2022 zonder twijfel dé post-corona sensatie op de festivals. De Haagse popgroep - bestaande uit Milo Driessen, Karel Gerlach en De Het Boaz - laat zich niet makkelijk in een hokje plaatsen en veroverde zo sinds hun eerste releases in 2019 al snel de harten van Nederlandse en Belgische fans. Dat bewezen ze vorig jaar alvast door in een ongezien recordtempo twee keer de Lotto Arena volledig uit te verkopen! Met hits als "Noodgeval", "Rommel" en "Witte Was" is Goldband niet meer weg te denken van alle grote radiozenders. Ook hun nieuwste single "You & Me" belooft alweer een hit te worden die in vele auto's en huiskamers luidkeels meegezongen gaat worden. Hun grootste optreden tot op datum missen, is dus absoluut geen optie! Kom alles mee afbreken op vrijdag 6 december in het Sportpaleis!

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • BEPERKT BESCHIKBAAR

    General onsale*

Niet gevonden wat je zocht?

Selecteer een andere datum

Artiesten aanwezig op dit evenement

Toegang voor rolstoelgebruikers

In de zaal zijn plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers en eventuele begeleider(s). Deze plaatsen kan je reserveren via het contactformulier of op het nummer +32 (0)3 400 00 34, van maandag tot en met vrijdag van 9 uur tot 12 uur en van 13 uur tot 17.30 uur.