Ga naar Goldband

Goldband

Goldband

za 07 dec. 2024
Antwerpen

Deuren open: 18:30


Goldband maakt alles kapot! Wegens een waanzinnige stormloop op de eerste show, knalt de band er nog een extra show bovenop! Ook op zaterdag 7 december kan je nu komen meedansen met Goldband in het Sportpaleis in Antwerpen.

Goldband was in 2022 zonder twijfel dé post-corona sensatie op de festivals. De Haagse popgroep - bestaande uit Milo Driessen, Karel Gerlach en De Het Boaz - laat zich niet makkelijk in een hokje plaatsen en veroverde zo sinds hun eerste releases in 2019 al snel de harten van Nederlandse en Belgische fans. Dat bewezen ze vorig jaar alvast door in een ongezien recordtempo twee keer de Lotto Arena volledig uit te verkopen! Met hits als "Noodgeval", "Rommel" en "Witte Was" is Goldband niet meer weg te denken van alle grote radiozenders. Ook hun nieuwste single "You & Me" belooft alweer een hit te worden die in vele auto's en huiskamers luidkeels meegezongen gaat worden. Hun grootste optreden tot op datum missen, is dus absoluut geen optie! Kom ook op zaterdag 7 december dus alles mee afbreken in het Sportpaleis!

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Nieuw

    General onsale*

Niet gevonden wat je zocht?

Selecteer een andere datum

Artiesten aanwezig op dit evenement

Toegang voor rolstoelgebruikers

In de zaal zijn plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers en eventuele begeleider(s). Deze plaatsen kan je reserveren via het contactformulier of op het nummer +32 (0)3 400 00 34, van maandag tot en met vrijdag van 9 uur tot 12 uur en van 13 uur tot 17.30 uur.